Web design & web development

Web Design

Începând cu web design-ul și până la implementarea fiecărei soluții pentru a dezvolta întregul site, Lemon Web acordă deosebită atenție aspectului, scopului și uzabilității proiectului.

Ne place să dezvoltăm soluții web eficiente. Pe lîngă web design-ul original, conținutul adecvat și ușurința navigării suntem atenți la toate elementele care cresc sansele ca site-ul sa devina foarte vizibil in mediul online.

Construit inteligent de la inceput, va deveni cunoscut in segmentul respectiv.

Prin web design potrivit, atragem ochiul vizitatorului totodată îl ajutăm să găsească toate informațiile necesare, exact în locul în care se așteaptă să le găsească. Vizitatorii nu vor avea răbdare să caute informația. Pentru a evită acest lucru, echipă Lemon Web se familiarizează cu afacerea clientului, cunoaște ce își doresc potențialii vizitatori și crează o pagină web potrivită tipului de afacere. 

Creare siteTimpul costa! Si de aceea, Lemon Web oferă și soluții de CMS - managementul conținutului. Lumea online este foarte dinamică și pentru a ne menține și a evolua în permanență, este obligatoriu să fim la curent cu noile tendințe. Prin CMS se pot administra conținutul și elementele site-ului fără a avea cunoștințe avansate de programare, in cel mai scurt timp posibil.

 

Calitate

De la început am fost în permanență la curent cu ultima tehnologie pentru a realiza aplicații web de cea mai bună calitate.

Imaginea conteaza

Site-ul este cartea de vizită în lumea online a fiecărei companii.

Creare site

Un web design creativ, în combinație cu soluții inteligente de web development va asigura prezența dominantă a site-ului pe segmentul dvs de business.